7.3 C
София
събота, април 27, 2024
НачалоНационални отбориПодкрепете Деница Манолова за MVP на европейското в София

Подкрепете Деница Манолова за MVP на европейското в София

Националката до 18 г. е сред най-добрите по борби на турнира

Европейското първенство за девойки, Дивизия Б навлиза в решителната си фаза. По този повод организаторите се обърнаха към феновете, използвайки анкета, в която всеки може да даде своя глас за Най-полезна състезалка на турнира в София. 

В нея българското присъствие е отредено на националката до 18 г. Деница Манолова. Можете да я подкрепите, като гласувате за нея тук

Баскетболистката на Рилски спортист може да се похвали със средни показатели от 12.3 точки, 9.7 борби (б.а. – шеста по този показател) и 2.3 асистенции в общо 3 мача на националния ни отбор за девойки до момента. Със силната си игра тя помогна на България да си осигури място на 1/4-финалите на европейското в столицата.

Утре (5 август) от 18.15 ч. националките до 18 г. ще излязат срещу Португалия в спор за позиция на полуфиналите на шампионата в тази възраст. Срещата ще се играе в зала „Универсиада“.

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани