4.8 C
София
петък, април 19, 2024
НачалоБългарияПетър Златанович: Ще дадем максимума от себе си, за да спечелим финала

Петър Златанович: Ще дадем максимума от себе си, за да спечелим финала

Първият мач между Балкан и Черноморец ще бъде на 27 май от 19.00 ч. в "Арена Ботевград"

Треньорът на Балкан Петър Златанович е убеден, че отборът му ще даде всичко от себе си във финалната серия в НБЛ. Ботевградчани ще се изправят срещу Черноморец в дуела за златото, а първият мач ще бъде на 27 май (събота) от 19.00 ч. в „Арена Ботевград“.

Остана много малко време до финалната серия. Съперникът ни Черноморец е сериозен, добър отбор. Мисля, обаче, че имаме големи шансове да спечелим титлата, но трябва да ги използваме максимално. Съгласен съм, че трите срещи с тях от редовния сезон бяха много трудни за Балкан. Бяха трудни и мачовете с ЦСКА от редовния сезон. Но това е нещо, което остава зад нас. Плейофите са съвсем друго нещо, особено финалният„, заяви Петър Златанович.

За публиката няма какво да кажа. Получихме страхотна подкрепа в двата мача в София. Без феновете нямаме абсолютно никакъв шанс. Ако някога трябва да се напълни залата, мисля че е точно за тези мачове. Ще дадем максимума от себе си, за да спечелим финала„, добави наставникът на шампионите.

ПрезGoogle
ИзточникBalkan-basket.com
Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани