13.8 C
София
събота, април 20, 2024
НачалоБългарияПетко Маринов: В началото на новата година ще видим ЦСКА, какъвто всички...

Петко Маринов: В началото на новата година ще видим ЦСКА, какъвто всички очакваме да бъде

Вярвам че всеки, който обича свещените четири букви, ще подкрепя отбора, допълва една от легендите на родния баскетбол

„За българския баскетбол ЦСКА и Левски са постоянни величини. ЦСКА отсъстваше много видимо, драстично от баскетболната карта на България“, коментира легендарният Петко Маринов по повод завръщането на „червените“ в Националната баскетболна лига през този сезон след 13 години отсъствие от елита при мъжете.

„Смятам, че в началото на новата година ще видим ЦСКА, какъвто всички очакваме да бъде. Вярвам че всеки, който обича свещените четири букви, ще подкрепя отбора„, каза още Маринов пред БНТ за новата страница от историята на клуба.

Последните 10 години борба „червеният“ клуб да съществува и да си върне славата, треньорът Росен Барчовски определи като тягостен период.

Беше много дълъг и тягостен период без ЦСКА. В един момент дори аз си мислех, че никога няма да свърши. Липсата на ЦСКА бе проблем на баскетбола не само в София, но и на национално ниво. Сега имаме нужда само от спокойствие, за да изградим основата на този отбор“, обясни Барчовски.

Догодина ще гоним успехи и участие на европейската сцена. Разчитаме феновете да бъдат търпеливи и да подкрепят този млад отбор. Ние със сигурност ще им се отблагодарим и ще отговорим на очакванията им“, добави още наставникът.

ПрезGoogle
ИзточникBta.bg
Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани