8.8 C
София
събота, април 20, 2024
НачалоЕвропаПета загуба за Берое в Балканската лига (видео)

Пета загуба за Берое в Балканската лига (видео)

Двама не играха за старозагорци срещу Ирони Нахария

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Берое допусна пета загуба в Delasport Балканска лига през този сезон. В своята зала „Общинска“ тимът на Бойко Миленков претърпя поражение от Ирони Нахария с 67:103 в мач от група B на турнира. Старозагорци имат в актива си и 2 победи, което ги поставя на трето място в класирането.

НАЙ-ДОБРИ: Антон Кук завърши с 21 точки за Берое. Мартин Сотиров добави 14. Александър Янев се отчете с 13 точки и 9 борби.

Дъстин Томас бе най-резултатен за Ирони Нахария със 17 точки и 9 борби. Кларк Розенбърг се разписа с 16 и 9 борби. Нив Узан остана с 14 точки.

КЛЮЧЪТ: Гостите стартираха със серия от 9-2, дело на Алекс Чубревич, Дъстин Томас и Йогев Охайон. Берое отговори чрез Виктор Маргаритов, Мартин Сотиров и Марин Маринов за 9:14. Ирони Нахария обаче фиксира 26:14 чрез Стивън Брънч и Дъстин Томас. През втория период въпреки усилията на Александър Янев, Антон Кук и Михаил Комбаков, израелците достигнаха до 48:32 в своя полза. След паузата Ирони Нахария не спря дотук и се изстреля напред с 38 точки, което се оказа достатъчно.

И ОЩЕ: Берое не може да разчита на Седариан Рейнс, който е получил травма в крака в последния мач на тима си срещу Шумен в НБЛ, както и на Обина Олека, който има проблем с коляното.

КАКВО ПРЕДСТОИ: На 20 декември Берое ще приеме Сигал Прищина. 

СТАТИСТИКА ОТ БЕРОЕ – ИРОНИ НАХАРИЯ

Вижте пълен запис на двубоя:

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

3 КОМЕНТАРИ

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани