10.2 C
София
четвъртък, април 25, 2024
НачалоОще от светаТОКИО 2020Перфектна Франция спечели групата си в Токио (видео)

Перфектна Франция спечели групата си в Токио (видео)

И Иран се предаде пред селекцията на Венсан Коле

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Франция завърши първия етап на Олимпийските игри без поражение. В Токио селекцията на Венсан Коле се наложи над Иран със 79:62, записвайки трета поредна победа, с което спечели своята група А.

НАЙ-ДОБРИ: Томас Юртел завърши с 16 точки за Франция. Тимоте Луваву-Кабаро добави 12 и 5 борби. Нандо Де Коло и Венсан Поарие се разписаха с по 10 точки.

Хамед Хадади бе най-добър за Иран с 18 точки и 12 борби. Арсалан Каземи и Бехнам Яхчали останаха с по 11, като първият овладя и 8 борби. 

КЛЮЧЪТ: Французите взеха преднина още във втория период, в който лимитираха съперника до 10 точки, отговаряйки с 24, за да поведат с 46:27 и до края не изпуснаха водачеството.

И ОЩЕ: Франк Нтиликина се завърна в игра за еврошампиона от 2013 г. В първия си двубой на Игрите той се разписа с 3 точки и 4 асистенции.

КАКВО ПРЕДСТОИ: Франция ще трябва да изчака утрешния жребий, за да разбере съперника си на 1/4-финалите. Иран пък отпада от надпреварата.

СТАТИСТИКА ОТ ИРАН – ФРАНЦИЯ

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани