12.8 C
София
петък, март 29, 2024
НачалоНационални отбориПавлин Иванов: Не бяхме готови нито в нападение, нито в защита

Павлин Иванов: Не бяхме готови нито в нападение, нито в защита

Литва ни превъзхождаше с повече концентрация във важните моменти, допълни националът

Литва ни превъзхождаше с повече концентрация във важните моменти. Имаше два момента, в които не успяхме да отбележим – в края на първата и в началото на последната част. Много е важно да излезем концентрирани в третата четвърт. Не бяхме готови нито в нападение, нито в защита“, сподели пред Нова спорт Павлин Иванов след загубата на България от Литва с 69:89.

Имах възможност да бележа днес, но това е игра на ситуации – днес съм аз, срещу Босна ще бъде някой друг. Литовците играха на смени и ние не успяхме да отбележим, но във всеки момент, в който ние използвахме смяна, те ни наказваха. Нямахме решение“, добави гардът, който наниза 20 точки срещу първия съперник на отбора ни в световните квалификации.

По време на прекъсванията обсъждахме различни ситуации с Емил Стоилов. Той е доста добро момче и го очаква доста добро бъдеще. На мача с Босна трябва да се борим през цялото време и да сме по-концентрирани. Това е най-важното“, каза още Павлин Иванов.

България загуби на старта на световните квалификации

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани