11.8 C
София
петък, април 19, 2024
НачалоНБАОще един рекорд за Краля в НБА

Още един рекорд за Краля в НБА

Леброн Джеймс попадна сред най-добрите играчи в лигата за 16-ти път в кариерата си

Леброн Джеймс не спира да изкачва върхове в НБА. Крилото на Лос Анджелис Лейкърс попадна сред най-добрите играчи през сезона в лигата за рекорден 16-ти път в своята кариера.

LeBron James earns his NBA RECORD 16th All-NBA Team selection!LeBron passes 15-time All-NBA Team selections Kareem Abdul-Jabbar, Kobe Bryant and Tim Duncan.

Публикувахте от NBA в Сряда, 16 септември 2020 г.

203-сантиметровият баскетболист, който през 2019/2020 иска да изведе “езерняците” до златото в НБА, получи своята селекция №13 в Идеалния тим. Освен това, Краля има на сметката 2 места във Втория отбор и 1 в Третия състав.

LeBron James has now been on an All-NBA Team 16 times. That's an NBA record. 🤯

Публикувахте от theScore в Сряда, 16 септември 2020 г.

По този начин Леброн Джеймс изпревари легенди като Коби Брайънт и Тим Дънкан, които имат по 15 селекции. В добавка, трикратният шампион в НБА е недостижим с най-много позиции в Първия отбор в лигата.

Компания на Леброн Джеймс в Идеалния отбор на 2019/2020 правят Янис Адетокунбо от Милуоки, Джеймс Хардън от Хюстън, Антъни Дейвис от Лейкърс и Лука Дончич от Далас.

Във Втория отбор се нареждат Кауай Ленърд от Клипърс, Никола Йокич от Денвър, Деймиън Лилард от Портланд, Крис Пол от Оклахома и Паскал Сиакам от Торонто.

В Третия състав са включени Джейсън Тейтъм (Бостън), Джими Бътлър (Маями), Руди Гобер (Юта), Бен Симънс (Филаделфия) и Ръсел Уестбрук от Хюстън.

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани