9.7 C
София
вторник, април 23, 2024
НачалоБългарияНов наставник за Монтана 2003

Нов наставник за Монтана 2003

Николай Господинов заменя Мануел Марков на пейката на вицешампиона на България

Монтана 2003 ще има нов треньор. Начело на вицешампиона на България при жените ще застане Николай Господинов. 45-годишният специалист ще замени на поста Мануел Марков, като последният е отказал поканата да води тима още една година, изтъквайки лични причини.

Мануел Марков и Николай Господинов работиха заедно в Монтана през последния сезон. Под тяхно ръководство отборът достигна до Финалната четворка в Адриатическата лига, а освен това, игра финали в турнира за Купата на България и в шампионата при дамите.

Преди да стане част от треньорския щаб на Монтана 2003 Николай Господинов е треньор на родните Дунав 2007, Дунав Русе и Шампион 2006. Бивш помощник в националните ни отбори за мъже и за юноши до 18 г. Със „сините“ има Купа на България и две втори места от същия турнир, както и шампионска титла в НБЛ и два финала в родния елит плюс трофей от Балканската лига. С тимовете от Русе има едно злато в А група и 2 Купи на БФБ.

В чужбина Николай Господинов има във визитката си периоди във Васербург, Жирона Академи и албанския Влазния, като с първия има Купа на Германия и финал в местната лига, както и в немския Метропол Баскетс.

Работата по селекцията в Монтана 2003 започва, а в следващите дни се очаква да стане ясно кой ще помага на Николай Господинов.

Снимката е обект на авторско право и принадлежи на LAP.BG

ПрезGoogle
ИзточникChervenkarton.com
Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани