8.5 C
София
четвъртък, април 25, 2024
НачалоЕвропаНови случаи на коронавирус в Евролигата

Нови случаи на коронавирус в Евролигата

Още шестима под карантина, но от турнира на богатите няма да отлагат мачове

Случаите на коронавирус в Евролигата се увеличиха драстично в последните часове. До края на миналата седмица те бяха общо 10, но днес бяха регистрирани още положителни проби в няколко клуба, които участват в най-силната клубна надпревара на Стария континент.

💊 По итогам этапного тестирования основной команды к игре против «Жальгириса» в Евролиге, проведенного седьмого…

Публикувахте от BC Khimki Moscow Region в Четвъртък, 8 октомври 2020 г.

От Химки обявиха в социалните мрежи, че Грег Монро и Максим Барашков са положителни за COVID-19. Двамата обаче нямат симптоми на заболяването, а пробите им са изпратени за допълнителен анализ, като те са под карантина и под наблюдение от лекари.

Положителна проба за коронавирус е дал и баскетболистът на Жалгирис Жофри Лаверн. По тази причина центърът не пътува с тима до Русия, където той ще играе срещу Химки в двубой от Евролигата по-късно днес от 20.00 ч. Това наложи и отлагане на следващия мач на Жалгирис в литовското първенство срещу Невежис в неделя (11 октомври).

К сожалению, не смотря на весь комплекс мер предпринимаемый клубом по профилактике коронавирусной инфекции, нам не…

Публикувахте от БК «Зенит» в Петък, 9 октомври 2020 г.

Това обаче не е всичко. От лагера на руския Зенит обявиха, че заразени с коронавирус са играчите Остин Холинс и Антон Пушков, както и масажистът Андрей Козлов. Тримата са поставени под карантина и ще бъдат под лекарско наблюдение в следващите дни. Въпреки това, следващият двубой на Зенит срещу Барселона от Евролигата ще се проведе по програма днес от 19.00 ч. българско време.

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани