11.8 C
София
вторник, април 23, 2024
НачалоНБАНик Нърс остава треньор на Торонто

Ник Нърс остава треньор на Торонто

53-годишният специалист удължи договора си с Раптърс

Торонто няма никакво намерение да се разделя със своя треньор. От Раптърс потвърдиха, че ще гласуват доверие на своя наставник Ник Нърс и в бъдеще, като споразумението му е удължено.

53-годишният специалист е начело на Торонто от 2018 г. насам, като през миналата година изведе тима до първа титла в НБА. Най-добър треньор в лигата за 2019/2020, след като приключи редовния сезон с баланс от 53-19.

111 wins, five playoff series wins and of course, one 🏆.It's been an INCREDIBLE run so far for Nick Nurse with the Toronto Raptors. 👏 📈 🏀

Публикувахте от theScore в Вторник, 15 септември 2020 г.

С Ник Нърс на пейката Торонто достигна до полуфинал в Източната конференция на НБА, където бе отстранен от Бостън с 3-4 победи в серията.

На сметката си Ник Нърс има още два трофея от Лигата за развитие от 2011 и 2013 г. От 2013 до 2018 г. е помощник в щаба на Торонто. Във визитката си има титла и Купа на Великобритания, както и Купа и Суперкупа на Белгия.

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани