19.8 C
София
четвъртък, март 28, 2024
НачалоЛайфстайлНикола Йокич инвестира 1 млн. евро в хиподрума в родния си Сомбор

Никола Йокич инвестира 1 млн. евро в хиподрума в родния си Сомбор

Центърът и семейството му ще помагат и на баскетболния тим от града

Името на Никола Йокич е сред най-споменаваните в НБА през този сезон, но оказва се и в родния му град Сомбор, в Сърбия не спират да говорят за него. Повод за това не е само силното му представяне отвъд океана в последно време. 

Наскоро бащата на Никола Бранислав Йокич обяви, че семейството на центъра ще инвестира около 1 млн. евро в обновлението на хиподрума в Сомбор. Както преди време писахме, лидерът на Денвър е любител на конете и дори има собствена конюшня.

Никола Йокич си взе още един кон

Освен че се грижат за конете, Никола Йокич и близките му се заемат със задачата да изведат и баскетболния тим от града до Първа лига в Сърбия. 

Никола обича баскетбола и конете и е готов да вложи много усилия, воля, труд и ресурси и в двата спорта. Желанието ни е да изведем баскеболния отбор на Сомбор до Първа лига в Сърбия, за да може в града да се играе на високо ниво. След края на кариерата си, моят син иска да се прибере у дома и да се занимава с конен спорт„, признава бащата на Йокич.

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани