8.8 C
София
събота, април 20, 2024
НачалоБългарияНиколай Стоянов: Това е едно добро начало

Николай Стоянов: Това е едно добро начало

Опитахме да дадем най-доброто от себе си, добави баскетболистът на Спартак

„На фона на очакванията ни това беше едно разочарование. Всички се надявахме да победим. Опитахме да дадем най-доброто от себе си. Няма да търся оправдания. Това беше последният мач за сезона. Първо се радвам, че завършихме всички здрави. Много ни липсваха Божо и Марто, които не успяха да завършат най-важната част от сезона. След тяхното напускане всяка една борба, всяка една защита беше за тях. Съжаляваме, че не успяхме да вземем нещо от Финалната четворка„, сподели баскетболистът на Спартак Плевен Николай Стоянов след загубата от Левски с 62:78

„Това беше една изградена основа от нас. На фона на резултатите на Спартак през последните години, смятам, че това е едно добро начало. След това трябва нещо да бъде надградено. В първия ден на следващата подготовка трябва да се срещнем отново с нови сили, всеки да е готов за много работа, за да постигнем нещо повече. Смятам, че можем да го направим. Все още не се знае нищо, ще видим какво ще се случи през лятото. Просто казвам, че ако съм тук, отново в отбора, смятам, че това е начинът, по който отново да изградим нещата„, допълни 196-сантиметровото крило.

„Интересна финална серия. Мисля, че за първи път се срещат тези два тима във финали. Наистина в последната среща Рилски не бе себе си. Това, което всички описват като страшилище, което помете всички с двете загуби, една от които от нас. Може би това се получи на базата на някакво напрежение вътрешно, което не успяха да преборят. Смятам, че още в следващия мач ще влязат с друго лице и нещата ще се решат в пети мач в Самоков. Не искам да гадая кой ще бъде новият шампион, важното е да победи по-добрият, изхождайки от играта на тези на терена„, каза още Николай Стоянов.

Бронзът в НБЛ този сезон е за Левски (видео)

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани