11.8 C
София
петък, април 19, 2024
НачалоБългарияНиколай Стоянов: С публика е съвсем различно, все едно е друг спорт

Николай Стоянов: С публика е съвсем различно, все едно е друг спорт

Радвам се, че взехме важна победа в първия кръг, сподели баскетболистът на Берое

След 6-7 месеца пауза имаше напрежение във всички. Това се видя отстрани и важи не само за Спартак като домакин, но и за нас. Все пак, успяхме да го преодолеем. Играхме добре в нападение и в защита. Пречупихме ги в третата четвърт. Бяхме подготвени за техния начин на нападение. Те стрелят много добре от тройката в своята зала. Всички го знаят това. Ние обаче успяхме да ограничим това след почивката. Така дръпнахме в резултата и успяхме да задържим тази разлика„, заяви един от реализаторите за Берое Николай Стоянов след първия мач на тима си в НБЛ през новия сезон.

Мисля, че успяхме да изпълним това, което имахме като план в този двубой. Радвам се, че взехме важна победа в първия кръг, тъй като в следващите два ще играем с Левски и Балкан. Те са важни за класирането и този мач се явяваше като задължителен за нас. Хубаво е, че въпреки напрежението, се преборихме и взехме победата“, добави баскетболистът, който отбеляза 19 точки срещу Спартак.

Тепърва ще гледам Левски в понеделник. Не съм ги гледал в контролите. Балкан е добре комплектован отбор, с добри чуждестранни играчи и едни от най-добрите български баскетболисти в националния тим. Смятам, че ще се получат наистина оспорвани двубои и се надявам да ги спечелим„, пожела си Николай Стоянов, който остана в игра 34 минути в срещата срещу плевенчани. 

Тепърва ще видим какъв е вариантът на Балканската лига. Все още няма да играем с израелските отбори. За нас е по-добре да имаме повече възможности за обиграване на състава, тъй като ние сме нов тим. Не се познаваме с тези момчета, които дойдоха от чужбина и всеки един мач ще бъде плюс за нас“, смята варненецът. 

С публика е съвсем различно, все едно е друг спорт. Радвам се, че допуснаха фенове в залите, дори и в този вариант. Хубаво е отново хората да присъстват на спортно събитие. Важното е, че малко по малко нещата се възстановяват. Наистина се чувствам различно и съм доволен, че зарадвахме феновете, които дойдоха да ни гледат”, завърши Николай Стоянов.

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани