11.8 C
София
сряда, април 24, 2024
НачалоБългарияНиколай Стоянов: Надявам се да продължим във възходяща линия

Николай Стоянов: Надявам се да продължим във възходяща линия

Успяхме да си върнем на Берое за загубата, която допуснахме още в първия кръг, казва още баскетболистът на Спартак

Успяхме да си върнем на Берое за загубата, която допуснахме още в първия кръг от сезона. Вече имаме предимство от две победи срещу тях, след като спечелихме и в Стара Загора преди Нова година. Мачът се оказа важен, за да затвърдим позицията, на която сме в момента. Оттук нататък продължаваме да гледаме нагоре“, сподели баскетболистът на Спартак Николай Стоянов след победата над Берое с 95:83.

Равенството през първото полувреме се поддържаше от това, че те имаха доста висок процент зад дъгата. Продължиха със същия стил в нападение, но ние променихме това и се опитахме да играем по-агресивно срещу техните стрелци. Мисля, че се получи добре и успяхме да спрем тази силна страна в играта им, от което се получи и разликата през второто полувреме“, каза още крилото на плевенчани, който се отчете с 19 точки в срещата.

Джервън Пресли е човек с голямо настроение. Това се вижда още от пръв поглед. Надявам се в следващите дни да направи повече тренировки с отбора и да влезе в ритъм, за да научи всички основни неща и да е готов за следващите мачове“, добави Николай Стоянов.

Левски съвсем очаквано се подсили в последния ден на трансферния прозорец. Всички го очакваха, всеки отбор се възползва от тази опция. Смятам, че няма значение кой срещу кого ще се падне в турнира за Купата на България, независимо дали си в първата или втората четворка. Четвъртфиналите ще бъдат много равностойни. Надявам се ние да излезем победители от срещата с Левски“, допълва варненецът.

Сгъстеният цикъл е едно от най-тежките неща. Предстоят ни много мачове за кратко време. Следващият е срещу Балкан в Ботевград, след това имаме гостуване на Черно море във Варна. След този двубой ще имаме малко повече време да се подготвим за Купата. Надявам се да продължим в тази възходяща линия срещу Балкан и Черно море, за да влезем със самочувствие преди турнира в Ботевград“, пожелава си Николай Стоянов, който днес празнува рожден ден.

В неделя играем с Балкан. Имаме нашите шансове, просто трябва да изпълним това, което сме подготвили за този двубой, както и да сме фокусирани. Ако имаме това в нашата игра, ще извлечем позитиви“, завърши той.

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани