10.3 C
София
сряда, април 24, 2024
НачалоБългарияНиколай Маринов: Хубавите думи за мен в последно време са една голяма...

Николай Маринов: Хубавите думи за мен в последно време са една голяма мотивация

Високото темпо на Берое ни пречупи след почивката, смята гардът на Спартак

Очаквахме най-високото темпо от Берое, от всички отбори в лигата. Със сигурност не сме очаквали така да се пречупим, както и друг път се е случвало. Винаги има напрежение. В началото на сезона, във всеки един мач винаги има нещо подобно. Но не смятам, че това беше най-големият ни проблем в този двубой. Ще гледаме видео и ще си направим разбора. Няма да ни бъде по-лесно срещу Балкан„, сподели Николай Маринов след поражението на неговия Спартак от Берое с 68:87 на старта на сезона в НБЛ.

Бяхме наясно с агресията на Берое и с това, че някои от чуждестранните им играчи имат добра стрелба и са бързи. Може би високото им темпо след почивката ни пречупи. Сега ще починем ден-два и ще рестартираме главите. Със сигурност ще искаме да се представим по-добре срещу Балкан. В първенството има 3-4 отбора, които са с крачка или две пред останалите. Но това няма никакво значение. Всеки един отбор може да се победи„, вярва гардът на плевенчани, които отбеляза 13 точки срещу старозагорци.

Хубавите думи за мен в последно време са една голяма мотивация. Ако се върна 5-6 години назад и повече, се говореше, че много трудно ще успея в мъжкия баскетбол, заради височината. Достигнах до момент, в който един от най-опитните и влиятелни треньори като Тити Папазов да каже, че съм най-добрият гард в лигата. Какво по-хубаво от това да чуя тези думи и да покажа на хората, и най-вече на децата, че независимо от ръста или нещо друго, можеш да играеш баскетбол„, завърши Николай Маринов.

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани