4.6 C
София
четвъртък, април 18, 2024
НачалоБългарияНиколай Грозев: Получи се доста лесен мач

Николай Грозев: Получи се доста лесен мач

Никой не очакваше да победим с над 70 точки разлика, сподели крилото на Балкан

Получи се доста лесен мач като цяло, защото Черно море беше без 5-6 основни състезатели. Ние играхме здраво докрай, защото все пак трябваше да се изиграе този двубой. След няколко дни имаме доста по-важен срещу Рилски спортист и затова играхме здраво. Със сигурност никой не очакваше да победим с над 70 точки разлика, но така се случи. Като цяло причината беше късата им ротация, но са по-добър отбор от това, което показаха“, сподели един от реализаторите на Балкан срещу варненци Николай Грозев.

В събота трябва да излезем да играем здраво в защита, защото Рилски спортист е доста добър отбор. Играят много добре и в двете фази, но ще се борим да победим. Отборите във ФИБА Къп са доста сериозни. Само първият отбор – Сибиу имат 7 американци в състава. Това значи, че са доста сериозни. Отиваме, за да се противопоставим и ще видим до колко е възможно да се случи”, добави крилото, който вкара 14 точки срещу Черно море Тича за убедителното 113:41 в полза на ботевградчани.

Балкан с победата с най-голямата разлика в НБЛ през сезона (видео)

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани