10.9 C
София
петък, март 29, 2024
НачалоБългарияНебойша Видич: Доволен съм, играхме с добър интензитет

Небойша Видич: Доволен съм, играхме с добър интензитет

Има много неща да се изчистят специално за нашите принципи в защита и нападение, допълва треньорът на Балкан

Балкан стартира с победа контролите от подготовката си, след като се наложи над Здравле Лесковац с 81:72. Треньорът на ботевградчани Небойша Видич сподели, че е доволен от показаното в Сърбия, но заяви, че все още има много детайли, които трябва да се изчистят в играта на тима му.

За първи мач съм доволен. Има много неща да се изчистят специално за нашите принципи в защита и нападение. Това е, което ме интересува към този момент. Това дали сме вкарали или не, към този момент не мисля за това. Имахме доста отворени стрелби. Не се страхувам от това, че Калил Дюкс, Митко Димитров и Крис Минков не са вкарали много. Контролирахме мача, но трябваше да бъдем над 20 точки. Доволен съм. Играхме с добър интензитет. Един треньор и бивш играч от Лесковац каза, че на моменти играем супер, а на моменти не изглеждаме добре. Това означава, че имаме капацитет, но не можем да задържим още фокус 40 минути. На моменти загубихме комуникация в защита, но за първи мач съм доволен“, заяви наставникът на Балкан.

Успешен старт на проверките за Балкан

По-късно днес Балкан ще има още една контрола в западната ни съседка, срещу Динамик Белград.

ПрезGoogle
ИзточникBalkan-basket.com
Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани