8.8 C
София
събота, април 20, 2024
НачалоНБАНБА стартира гласуването за Мача на звездите

НБА стартира гласуването за Мача на звездите

От лигата все пак не са се отказали от демонстративното събитие

НБА изглежда няма намерение да се отказва толкова лесно от Мача на звездите. Макар че в началото на сезона бе обявенo, че демонстративното събитие няма да се проведе заради пандемията от коронавирус, от лигата все пак имат някаква опция за осъществяването му.

От НБА обсъждат вариант Мача на звездите да се състои под някаква форма в Атланта на 7 март. Приходите от него пък могат да бъдат дарени за университети, които имат традиции в афроамериканската култура, както и за подпомагане на семействата на жертвите от COVID-19.

По тази причина НБА започна гласуване сред феновете за избор на играчи, като то ще продължи до 15 февруари. Своя вот можете да давате на официалния сайт на лигата, както и чрез приложението на НБА на вашия смартфон или в Twitter. Избират се по двама гардове и трима по-високи играчи от двете конференции.

Можете да гласувате веднъж на 24 часа, като на 30 януари, 2 февруари, 4-ти, 13-ти и 16 февруари всеки глас ще се брои като два.

Стартовите петици за Мача на звездите в НБА ще бъдат обявени на 18 февруари, а резервите ще станат ясни на 23 февруари.

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

1 коментар

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани