19.8 C
София
четвъртък, март 28, 2024
НачалоНБАНБА призна за съдийски грешки на Бостън - Торонто

НБА призна за съдийски грешки на Бостън – Торонто

От лигата излязоха с обяснение на няколко спорни ситуации

НБА призна за няколко грешни решения на съдиите. От лигата излязоха с обяснение на спорни ситуации от последния мач между Торонто и Бостън, завършил с победа на шампионите със 125:122 след драма с две продължения за 3-3 в серията от полуфиналите на Изток.

Според доклада на лигата, анализиращ последните две минути, съдиите не са маркирали нарушение на О Джи Ануноби 4.4 секунди преди края на редовното време, извършено срещу Кемба Уокър.

Освен това, от НБА са видяли неотсъдени крачки на гарда на Торонто Норман Пауъл 1.35 мин. преди края на първото продължение. Вместо това, секунди по-късно той е фаулиран от Кемба Уокър и е застанал на линията за изпълнение на наказателни удари за два опита.

От лигата считат, че треньорът на Раптърс Ник Нърс не е нарушил правилата, заставайки в ъгъла на терена, до своята пейка. Това провокира Джейсън Тейтъм до допусне грешка при подаване, обърквайки го със съотборник.

Решителният мач №7 от серията между Торонто и Бостън е утре сутрин от 4.00 ч. българско време. Победителят ще се изправи срещу Маями във финалите на Източната конференция в НБА през този сезон.

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани