9.2 C
София
събота, април 20, 2024
НачалоНационални отбориНационал на колички предложи брак на мач в Италия

Национал на колички предложи брак на мач в Италия

Николай Ваклинов получи най-важното "Да" от своята приятелка Николета

Един от най-разпознаваемите и обичани български състезатели по баскетбол на колички Николай Ваклинов ще помни винаги участието на националния отбор в международния турнир в Калабрия. Селекцията на Владимир Искров е в Италия за серия от мачове, които са част от програмата за подготовка преди евентуалното участие в европейското първенство, Дивизия Ц, догодина. Тимът ни ще е в Калабрия до 28 ноември.

Николай Ваклинов обаче ще има добавена стойност към изживяванията си на баскетболния терен. Той използва един от мачовете, за да предложи брак на приятелката си Николета Тодорова и дамата се съгласи да стане г-жа Ваклинова.

Чакаме сватба на 19 август, след европейското и титла на България в Дивизия Ц“, коментира от Италия треньорът на тима ни Владимир Искров.

В Калабрия той може да разчита освен на Ваклинов, още на Персиян Еленков, Мартин Иванов, Димитър Костов, Александър Попов и Алберто Иванов.

ПрезGoogle
ИзточникБФБ
Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани