11.8 C
София
петък, април 19, 2024
НачалоНационални отбориНационалките изпробваха ринговете в “Стожице Арена”

Националките изпробваха ринговете в “Стожице Арена”

Тази седмицa "лъвиците" ще се борят за второто място в своята група

Националният отбор на България за жени проведе първа тренировка в Любляна. 14-те баскетболистки, избрани от Стефан Михайлов ще се подготвят в “Стожице Арена”, а на 4 февруари от 17.15 ч. ще излязат срещу домакина. Двубоят можете да гледате в официалния канал на ФИБА в YouTube.

В момента Словения е без поражение и е лидер в класирането в група А, като си осигури място на финалите на следващото европейско. България и Гърция са с актив от по 2 победи и 2 загуби, като в първия мач между двата тима гъркините се възползваха от домакинството си и спечелиха със 73:66. Така победа с над 7 точки разлика ще осигури на тима ни предимство в подреждането.

За Евробаскет се класират победителите от всяка от деветте групи и петте най-добри втори отбора.

БНТ ще излъчи пряко от Словения важния мач на женския национален отбор срещу Гърция. Двубоят за второто място в потока от квалификациите, ще се играе в „балона“ в словенската столица на 6 февруари (събота), от 21.00 ч. и ще бъде излъчен по БНТ 3.

ПрезGoogle
ИзточникБФБ
Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани