9.6 C
София
четвъртък, април 25, 2024
НачалоНационални отбориНационалите с тренировка в Чехия

Националите с тренировка в Чехия

"Лъвовете" ще участват на турнир в Пардубице в следващите дни

Националният ни отбор проведе тренировка в „Ентерия Арена“. „Лъвовете“ изпробваха ринговете в спортното съоръжение в чешкия град Пардубице, съобщиха от родната федерация в социалните мрежи.

В следващите няколко дни в „Ентерия Арена“ отборът на Росен Барчовски ще участва в приятелски турнир. Другите тимове ще бъдат домакините от Чехия и Хърватия.

В петък вечер, от 18.30 ч., България ще се изправи срещу Чехия. Ден по-късно (13 август) нашите ще имат за съперник Хърватия. В последния ден от надпреварата (14 август) чехите ще играят срещу „карираните“.

Надпреварата в Пардубице е част от подготовката на националите за предварителните квалификации за европейското през 2025 г., които ще бъдат в края на месеца, и за шампионата на Стария континент през септември. Представителният ни тим ще се завърне на Евробаскет след 11-годишна пауза с двубой срещу Испания на 1 септември в Тбилиси.

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани