9.2 C
София
събота, април 20, 2024
НачалоНационални отбориНационалите под карантина за седмица преди да заминат за Сараево

Националите под карантина за седмица преди да заминат за Сараево

От федерацията са изготвили протокол за представителните ни тимове

Мъжкият национален отбор трябва да остане под карантина от поне седмица преди да замине за Сараево, където в края на месеца ще изиграе следващите си два мача от европейските квалификации. Това са последните изисквания на ФИБА за провеждането на пресявките.

От българската федерация по баскетбол вече са изготвили протокол за националните отбори, съгласно изискванията на световната централа в условията на коронавирус. Това се налага, заради усложнената обстановка не само у нас, но и в Европа.

Както наскоро стана ясно, след края на мини-лагера на националите през миналата седмица гардът Чавдар Костов е дал положителна проба. Баскетболистът се е тествал, след като е имал леки симптоми.

Националите ще се изправят срещу Босна и Херцеговина на 27 ноември, както и срещу Гърция на 29-ти. Срещите ще бъдат от група H на пресявките и ще се проведат в босненската столица.

НБЛ спира до 5 декември

ПрезGoogle
ИзточникНБЛ
Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

1 коментар

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани