19.8 C
София
четвъртък, март 28, 2024
НачалоБългарияНационалите загубиха от Рилецо в Самоков

Националите загубиха от Рилецо в Самоков

Силно включване на дебютантите в представителния ни тим Константин Костадинов и Константин Коев

Националният ни отбор за мъже отстъпи с точка в първата си контрола по време на лагера в Самоков. „Трикольорите“ загубиха с 85:86 от Рилски спортист в оспорван мач.

Специално за проверката екипа на клубния си тим облече Павлин Иванов. Силно включване за селекцията, водена от Росен Барчовски, имаха дебютантите Константин Костадинов и Константин Коев.

Утре (14 февруари) националите ще изиграят още един мач в Самоков, срещу Академик Пловдив.

Последните срещи от квалификациите за Евробаскет 2022 ще се проведат след около седмица. От 19 до 22 февруари четирите отбора от група Н ще се съберат в „балон“ в Рига. Там, на своя земя, латвийците ще се хвърлят максимално срещу българския тим в търсене на реванш за загубата със 104:110 в Ботевград след две продължения.

Гърция и Босна и Херцеговина вече си осигуриха квоти за европейското. България и Латвия са с актив от по 1 победа и 3 поражения и в директен двубой ще решат кой ще заеме третото място в потока, което ще му даде право да участва на финалите в Чехия, Грузия, Германия и Италия.

Мачът срещу Латвия е на 20 февруари от 19.30 ч., а на 22-ри от 16.30 ч. тимът ни ще търси реванш от Босна и Херцеговина. Двубоите ще бъдат излъчени пряко в ефира на БНТ 3.

ПрезGoogle
ИзточникБФБ
Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани