7.9 C
София
събота, април 20, 2024
НачалоНБАНарекоха Леброн Айнщайн на баскетбола

Нарекоха Леброн Айнщайн на баскетбола

Мнението е на двукратния шампион в НБА с Детройт Айзея Томас

Eдна от легендите в НБА Айзея Томас даде ясно да се разбере какво мисли за лидера на Лос Анджелис Лейкърс Леброн Джеймс. Двукратният шампион в лигата с Детройт смята, че Краля ще бъде най-добрият баскетболист в историята, до момента, в който си оттегли.

Погледнете треньорското дърво на всяка легенда и ще видите откъде идва нейното величие, от философска гледна точка. Карим Абдул-Джабар, Меджик Джонсън, Лари Бърд, Майкъл Джордан, аз. Можете да гледате нашите треньори в NCAA и професионалния баскетбол, за да видите как се научихме да играем”, заяви Айзея Томас.

Леброн Джеймс дойде в НБА от гимназията. Кой му беше учител? Леброн е с гениален ум. Ето защо го наричам Айнщайн на баскетбола”, казва MVP на финалите в лигата през 1990 г.

В НБА имаше играчи, които доминираха в определени елементи, но никога не е имало играч, който прави всичко на терена. И Леброн прави това от 17 години. В момента Карим е най-добрият от тези, които някога са играли баскетбол. Но, докато Леброн приключи кариерата си, той ще бъде най-добрият играч в историята”, смята участникът в 12 издания на Мача на звездите в НБА.

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани