18.8 C
София
петък, март 29, 2024
НачалоЕвропаМонако отвори широко вратата към плейофите на Евролигата (видео)

Монако отвори широко вратата към плейофите на Евролигата (видео)

Отборът на Саша Обрадович постави на колене Армани Милано

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Монако е съвсем близо до място в плейофите на Евролигата при първото си участие. Селекцията на Саша Обрадович постави на колене Армани Милано след 72:63 като гост в мач от 33 кръг в най-силната клубна надпревара на Стария континент. Дебютантът в турнира е с баланс от 14-13 и е седми, докато италианците са трети с 18 успеха и 9 поражения.

И ОЩЕ: Отборът от княжеството ще си гарантира място в елиминациите на Евролигата, ако в петък вечер Анадолу Ефес победи АЛБА Берлин у дома.

НАЙ-ДОБРИ: Майк Джеймс се отчете с 19 точки и 7 асистенции за Монако. Донта Хол добави 16 и 8 борби. Парис Лий завърши с 10 точки.

Шейвън Шийлдс бе най-резултатен за Армани Милано с 22 точки и 5 асистенции.

КЛЮЧЪТ: Домакините имаха аванс от 11 точки в началото на второто полувреме, но Монако не се отказа. Парис Лий, Дуейн Бейкън и Донта Хол бяха в основата на серия от 11-0, дала началото на обрата на гостите. Майк Джеймс и компания лимитираха съперника до 6 точки в третия период, за да излязат напред в края му с 51:43 и до финалната сирена не изпуснаха инициативата.

КАКВО ПРЕДСТОИ: На 8 април Монако ще има за съперник АЛБА Берлин, докато ден по-рано Армани Милано ще излезе срещу АСВЕЛ.

СТАТИСТИКА ОТ АРМАНИ МИЛАНО – МОНАКО

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани