16.8 C
София
петък, април 26, 2024
НачалоБългарияМихаил Капитанов: Човек е на толкова години, на колкото се чувства

Михаил Капитанов: Човек е на толкова години, на колкото се чувства

За мен е удоволствие да играя с всички тези момчета, сподели играещият помощник-треньор на Черноморец

„Искам да благодаря на Васил Евтимов и на цялата организация, че ми гласуваха доверие. За мен е чест и удоволствие да работя в такава организация, каквато е Черноморец. За мен работата с Васил Евтимов е не просто работа, а удоволствие. Аз съм много благодарен и благодаря на всички за това доверие“, сподели Михаил Капитанов, който по-рано тази седмица стана най-възрастният играч в НБЛ.

Винаги съм казвал, че възрастта е просто една цифра и човек е на толкова години, на колкото се чувства. Има една притча, според която, ние не спираме да играем баскетбол, защото остаряваме, а остаряваме, защото спираме да играем баскетбол„, каза още помощник-треньорът на бургазлии, който се включи и в срещата срещу Спартак.

„За мен е удоволствие да играя с всички тези момчета, защото те са страхотни характери и съм бил като равен с тях. Тренирам доста отдавна и помагам на отбора, защото имаме доста контузени играчи. И сега Томас Читадзе, който е най-младият ни играч, се контузи лошо и трябва да помагам в тренировъчния процес, на терена и извън него“, завърши Михаил Капитанов.

Черноморец финишира четвърти в края на редовния сезон в НБЛ (видео)

 

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

1 коментар

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани