12.8 C
София
петък, март 29, 2024
НачалоНБАМилуоки с мощен отпор в мач №2 от финалите на Изток (видео)

Милуоки с мощен отпор в мач №2 от финалите на Изток (видео)

Този път прошка нямаше

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Милуоки откри сметката си с победи във финалите на Източната конференция в НБА. Пред своята публика във „Физърв форум“ Бъкс подчиниха Атланта с категоричното 125:91, за да изравнят за 1-1 в серията.

НАЙ-ДОБРИ: Янис Адетокунбо отбеляза 25 точки за Милуоки, в добавка към 9 борби и 6 асистенции. Жрю Холидей остави срещу името си 22 и 7 асистенции. Брук Лопес се разписа с 16 точки. Крис Мидълтън приключи с 15, 7 борби и 8 асистенции.

Трей Йънг бе най-добър за Атланта с 15 точки. Данило Галинари остана с 12.

КЛЮЧОВИЯТ МОМЕНТ: Бъкс не допуснаха изоставане по време на целия мач, като вкараха 20 безответни точки през втората четвърт и имаха аванс от поне 30 точки след паузата. Това предостави възможност на тимовете да дадат почивка на титулярите си в последния период.

И ОЩЕ: Това е третата поредна серия, в която Хоукс губят мач №2, след като са спечелили първия двубой като гости. Общата разлика в тези три срещи е 59 точки.

КАКВО ПРЕДСТОИ: Серията се мести в Атланта за два мача. Първият от тях ще бъде на 28 юни. Играе се до четири успеха от седем двубоя.

СТАТИСТИКА ОТ МИЛУОКИ – АТЛАНТА 

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани