17.8 C
София
четвъртък, март 28, 2024
НачалоНБАМемфис оцеля в трилър с продължение и ще играе в плейофите на...

Мемфис оцеля в трилър с продължение и ще играе в плейофите на НБА (видео)

"Гризлитата" пратиха Голдън Стейт във ваканция

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Мемфис стана последният участник в плейофите на НБА, заемайки осмо място в своята конференция. „Гризлитата“ показаха характер и оцеляха в драма с продължение срещу Голдън Стейт след 117:112 като гости. Така Гризлис ще се изправят в първия кръг на плейофите на Запад срещу Юта.

НАЙ-ДОБРИ: Джа Морант вкара 35 точки за Мемфис, допълнени от 6 борби и 6 асистенции. Дилън Брукс добави 14. Грейсън Алън се разписа с 12 точки.

Стеф Къри бе най-резултатен за Голдън Стейт с 39 точки и 5 асистенции. Андрю Уигинс остана с 22 и 10 борби. Дреймънд Грийн оформи трипъл-дабъл – 11 точки, 16 борби и 10 асистенции.

КЛЮЧОВИЯТ МОМЕНТ: 1.50 мин. преди края на продължението Джордан Пул изведе Уориърс напред със 109:107. Няколко успешни акции на Джа Морант и Дезмънд Бейн сложиха точка на спора с крайното 117:112 и оставиха Уориърс извън плейофите в НБА за втора поредна година.

СТАТИСТИКА ОТ ГОЛДЪН СТЕЙТ – МЕМФИС

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани