12.7 C
София
петък, март 29, 2024
НачалоНБАМаями с ново голямо завръщане срещу Бостън (видео)

Маями с ново голямо завръщане срещу Бостън (видео)

“Горещите” заличиха пасив от 17 точки за клубен рекорд в плейофите на НБА

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Маями направи втората си крачка към финалите в НБА. В Орландо “горещите” заличиха пасив отблизо 20 точки, за да обърнат Бостън със 106:101 и да поведат с 2-0 победи в дуела за златото в Източната конференция.

И ОЩЕ: Хийт бяха 0-21 в плейофни мачове, в които изоставаха поне с 1 точка в прекъсването между двете полувремена. Освен това, обратът от -17 точки е най-голямото завръщане в клубната история на Маями в елиминациите.

НАЙ-ДОБРИ: Горан Драгич завърши с 25 точки и 5 асистенции за Маями. Бам Адебайо се отчете с 21 и 10 борби. Дънкан Робинсън се разписа с 18 точки. Джими Бътлър приключи с 14.

Кемба Уокър бе най-резултатен за Бостън с 23 точки и 7 борби. Джейсън Тейтъм и Джейлън Браун останаха с по 21.

ПОВРАТНА ТОЧКА: Селтикс имаха аванс от 17 точки през втория период, като водеха на голямата почивка с 13. “Горещите” обаче не се предадоха и чрез 37:17 в третата четвърт и 15 точки на Бам Адебайо намалиха до 77:85. Точка на спора в двубоя сложиха две серии на Хийт от по 15-2 и 17-7, с което те си осигуриха победата.

КАКВО ПРЕДСТОИ: В серията се играе до четири успеха от седем двубоя. Мач №3 между Маями и Бостън ще бъде на 20 септември от 3.30 ч. българско време.

СТАТИСТИКА ОТ БОСТЪН – МАЯМИ

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани