8.8 C
София
събота, април 20, 2024
НачалоНБАМаями събори Филаделфия за 1-0 в полуфиналите на Изток (видео)

Маями събори Филаделфия за 1-0 в полуфиналите на Изток (видео)

Хийт дадоха само една част на съперника

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Маями започна с победа в полуфиналите на Източната конференция в НБА. „Горещите“ се наложиха над Филаделфия със 106:92 у дома, за да поведат с 1-0 във втория етап на плейофите в лигата.

НАЙ-ДОБРИ: Тайлър Хиро, който имаше здравословни проблеми преди срещата, се развихри и отбеляза 25 точки за Маями плюс 7 асистенции. Бам Адебайо оформи дабъл-дабъл – 24 и 12 борби. Джими Бътлър се отчете с 15 точки и 9 борби.

Тобайъс Харис бе най-добър за Филаделфия след 27 точки и 6 борби. Тайрис Макси вкара 19. Джеймс Хардън остана с 16 точки, 9 борби и 5 асистенции.

КЛЮЧЪТ: Домакините започнаха последната четвърт с аванс от 8 точки, но не спряха дотук. Маями побърза да си свърши работата и чрез Виктор Оладипо, Тайлър Хиро, Бам Адебайо и Джими Бътлър направи преднината си 21 точки. Гостите отговориха чрез Тобайъс Харис, Фуркан Коркмаз и Шейк Милтън, за да се доближат на 87:100, но за повече нямаха сили.

И ОЩЕ: Сиксърс не можеха да разчитат на Джоел Ембийд, който е с фрактура на окото и сътресение. За Хийт пък не игра Кайл Лаури, заради травма в подколянното сухожилие.

КАКВО ПРЕДСТОИ: В серията се играе до четири победи от седем двубоя. Вторият мач между Маями и Филаделфия ще бъде на 5 май. 

СТАТИСТИКА ОТ МАЯМИ – ФИЛАДЕЛФИЯ

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани