17.1 C
София
сряда, април 17, 2024
НачалоНБАМаями си отмъсти на Бостън (видео)

Маями си отмъсти на Бостън (видео)

"Горещите" минаха през продължение за 11-тия си триумф в НБА през този сезон

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Маями си върна на Бостън за поражението отпреди няколко дни. „Горещите“ отказаха съперника със 120:116 като гости след драма с продължение, с което записаха 11-тa победа в НБА през 2022/2023.

НАЙ-ДОБРИ: Бам Адебайо финишира с 28 точки и 7 борби за Маями. Тайлър Хиро се отчете с 26 точки и 5 борби. Джими Бътлър вкара 25 точки плюс 15 борби.

Джейлън Браун даде тон на Бостън с 37 точки, включително 5 тройки, в добавка към 14 борби и 5 асистенции. С по 18 останаха Маркъс Смарт и Грант Уилямс, като първият направи и 9 асистенции.

КЛЮЧЪТ: Хийт изпуснаха победата в редовното време, след като Джими Бътлър изведе тима си напред със 110:107 5.6 сек. преди края му. Домакините обаче се докопаха до равенство след тройка на Джейлън Браун, който прати мача в продължение. В него надлъгването продължи преди Бам Адебайо и Джими Бътлър да сложат точка на спора с 4 поредни точки за Маями във финалните 40 секунди. 

КАКВО ПРЕДСТОИ: На 5 декември Бостън ще гостува на Бруклин, докато ден по-късно Маями ще играе срещу Мемфис. 

СТАТИСТИКА ОТ БОСТЪН – МАЯМИ

R

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

1 коментар

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани