11.7 C
София
четвъртък, април 18, 2024
НачалоНБАМаями излезе напред в серията с Бостън (видео)

Маями излезе напред в серията с Бостън (видео)

“Горещите” взеха мач №1 от битката за златото на Изток след продължение

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Маями стартира с победа участието си във финалите на Изток. “Горещите” отказаха Бостън със 117:114 след продължение, за да поведат с 1-0 победи в битката за златото в своята конференция в НБА.

НАЙ-ДОБРИ: Европейският шампион със Словения от шампионата през 2017 г. Горан Драгич даде тон на Маями с 29 точки и 7 борби. Джей Краудър добави 22 и 5 борби. Джими Бътлър се разписа с 20 точки, 5 борби и 5 асистенции.

Джейсън Тейтъм бе най-резултатен за Бостън с 30 точки, 14 борби и 5 асистенции. Маркъс Смарт се отчете с 26. Кемба Уокър остана с 19 точки и 6 асистенции.

ПОВРАТНА ТОЧКА: 23.2 секунди преди края на продължението Кемба Уокър изведе Бостън напред с 1 точка. В следващата атака Джими Бътлър проби, вкара и бе фаулиран от Джейсън Тейтъм. Последният обаче не успя да изравни резултата, след като бе блокиран от Бам Адебайо и това бе всичко.

И ОЩЕ: Това бе среща №141 между двата състава за всички времена в НБА.

КАКВО ПРЕДСТОИ: В серията се играе до четири успеха от седем двубоя. Мач №2 между Бостън и Маями ще бъде на 18 септември.

СТАТИСТИКА ОТ БОСТЪН – МАЯМИ

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани