22.8 C
София
петък, март 29, 2024
НачалоНБАМаями елиминира Атланта и е на полуфинал на Изток (видео)

Маями елиминира Атланта и е на полуфинал на Изток (видео)

Виктор Оладипо най-добър за "горещите" в мач №5 от серията

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Без контузения Джими Бътлър Маями продължава към полуфиналите в Източната конференция на НБА. „Горещите“ елиминираха Атланта след 4-1 победи в серията, след като триумфираха в мач №5 с 97:94 у дома.

НАЙ-ДОБРИ: Виктор Оладипо се отчете с 23 точки за Маями. Бам Адебайо оформи дабъл-дабъл – 20 и 11 борби. Тайлър Хиро се включи от пейката с 16 точки.

Ди`Андре Хънтър бе над всички за Атланта с 35 точки и 11 борби. Данило Галинари и Кевин Хюртер вкараха по 12. Трей Йънг остана с 11 точки, 8 борби и 6 асистенции.

КЛЮЧЪТ: „Ястребите“ изоставаха с 11 точки в началото на последната четвърт, но се стегнаха и се доближиха на 76:79 след успешен наказателен удар на Ониека Оконгву. Хийт отново си върнаха двуцифрения аванс чрез Тайлър Хиро, Бам Адебайо и Макс Струс за 95:85. Трей Йънг и Ди`Андре Хънтър дадоха нови надежди на Атланта след 94:97, но в края гостите не намериха верните решения.

КАКВО ПРЕДСТОИ: На полуфиналите на Изток Маями ще спори с победителя от двойката Филаделфия/Торонто. Мач №1 от серията е планиран за 2 май.

СТАТИСТИКА ОТ МАЯМИ – АТЛАНТА

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани