13.8 C
София
четвъртък, март 28, 2024
НачалоБългарияМартин Сотиров: Берое ще става по-силен

Мартин Сотиров: Берое ще става по-силен

Бяхме добре подготвени за мача, знаехме срещу кого играем и какво да очакваме, сподели крилото на Берое

Добре започнахме да играем. Имахме някои грешки. Още не сме съвсем сработени, но малко късно започнахме всички заедно да тренираме. Мисля, че тази победа дава малко вятър в платната, както се казва„, сподели Maртин Сотиров след успеха на своя Берое над Спартак с 89:76 като гост на старта в НБЛ.

Да, свикваме вече един с друг. Това беше проблемът, защото почти целият отбор е нов. Трябва ни още време, но с тази победа започваме сезона добре. Надявам се да продължаваме така„, допълва крилото на старозагорци, който се разписа с 9 точки, 5 борби и 4 асистенции за победата на старозагорци.

Преди да играем със Спартак на турнира в Плевен, играхме още един двубой у дома. Тогава бяхме без Антон Кук, което наложи промени в тактиката. Оттогава минаха 10 дни, а това е достатъчно време някои неща да се оправят. Бяхме добре подготвени за мача, знаехме срещу кого играем и какво да очакваме. Със сигурност ще ставаме по-силни. Имаме доста двубои – в Балканската лига и в НБЛ. Със сигурност тимът ще става по-добър„, каза още Мартин Сотиров.

Чувствам се добре в Берое. Приемат ме наистина много добре, както и аз тях„, добави бившият младежки национал.

Берое даде старт на сезона в НБЛ с победа

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани