12.8 C
София
петък, март 29, 2024
НачалоЛайфстайлМайкъл Джордан се сдоби с отбор в НАСКАР

Майкъл Джордан се сдоби с отбор в НАСКАР

Въздушния ще си партнира със своя приятел Дени Хамлин

Легендата Майкъл Джордан обяви, че е закупил отбор от сериите НАСКАР. Въздушния е наел Буба Уолъс за пилот в новия тим от следващия сезон, съобщава БГНЕС.

Майкъл Джордан, който е считан за най-великия баскетболист на всички времена в историята на НБА с богатство, достигащо $1.6 млрд., ще бъде мажоритарен собственик в новата организация с ветерана Дени Хамлин като партньор.

Израствайки в Северна Каролина, моите родители взимаха мен, моите братя и сестри на състезания. Aз съм фен на НАСКАР от малък. Възможността да притежавам собствен отбор в партньорство с приятеля ми Дени Хамлин, и да разполагам с Буба Уолъс като пилот, е много вълнуващо за мен„, казва Майкъл Джордан в свое изявление.

Бившият баскетболист на Чикаго, който е собственик и на Шарлът в НБА, заяви, че се надява с този ход да привлече нови хора в НАСКАР и да увеличи участието на малцинствата в него.

ПрезGoogle
ИзточникТопспорт
Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани