10.7 C
София
четвъртък, април 25, 2024
НачалоБългарияЛюдмил Хаджисотиров: Трябва да имаме постоянство с агресията си в защита

Людмил Хаджисотиров: Трябва да имаме постоянство с агресията си в защита

През второто полувреме влязохме по друг начин, заяви треньорът на Рилски спортист

Трети мач за нас в последните няколко дни. Започнахме малко по-бавно. Отборът на Черно море Тича е млад и играе с много енергия и агресия. Първото полувреме донякъде, може би имаше някакво подценяване, вкараха ни 40 точки, но на почивката имахме добър разговор и през второто полувреме влязохме по друг начин“, заяви треньорът на Рилски спортист Людмил Хаджисотиров след успеха над варненци с 96:58.

„Видяхте през втората половина от мача ни вкараха 19 точки, докато в нападение съм доволен, защото и в първата половина вкарахме 50, колкото и през втората. Там нещата са ясни, но трябва да имаме постоянство с агресията си в защита и всичко след това се отваря. Липсваше ни и Ей Джей Хес, който е с грип. Смятам, че утре обаче ще е на линия и ще се присъедини към отбора, защото имаме само ден почивка, тъй като в сряда играем с Ямбол“, добави наставникът на самоковци, които нямат поражение в НБЛ през този сезон.

Рилецо ограничи Черно море Тича под 60 точки (видео)

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани