9.7 C
София
вторник, април 23, 2024
НачалоБългарияЛюдмил Хаджисотиров: Имахме няколко тежки микроситуации, но се радвам, че ги преодоляхме

Людмил Хаджисотиров: Имахме няколко тежки микроситуации, но се радвам, че ги преодоляхме

На моменти трябва да взимаме по-добри решения и да играем по-твърдо в защита, заяви треньорът на Рилски спортист

Не беше лек двубой. Поздравявам моя отбор, че спечелихме. Тук не се играе лесно. Академик разполага с добър отбор и влезе в добър игрови ритъм с мачовете в Балканската лига. Въпреки, че на моменти водихме с 19 точки със зоновата защита ни пообъркаха нападението. Имахме няколко тежки микроситуации, но се радвам, че ги преодоляхме. Смятам, че на моменти трябва да взимаме по-добри решения и да играем по-твърдо в защита. Особено в четвъртата част им позволихме да направят 26 точки, което е далече от това, което аз очаквам и което искам“, заяви треньорът на Рилски спортист Людмил Хаджисотиров след успеха над пловдивчани с 88:81.

В мач, който направихме 18 тройки мисля, че трябваше с по-голяма разлика да спечелим. Радостно е, че въпреки трудните ситуации, успяваме да ги преодоляваме. Да, продължаваме без загуба, но това нищо не означава. Всеки двубой е отделна битка. Сега ще можем да си починем малко и да се готвим много концентрирано за мача с Черноморец. Очаквам да играем по-добре и да се преборим за победата“, добави наставникът на самоковци, които взеха осма поредна победа в НБЛ.

Рилски спортист с 8 поред в НБЛ (видео)

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани