8.8 C
София
събота, април 20, 2024
НачалоБългарияЛюдмил Хаджисотиров: Доволен съм от състезателите

Людмил Хаджисотиров: Доволен съм от състезателите

Работим върху нашата игра, казва още треньорът на Рилски спортист

Опитахме да подходим максимално сериозно към този мач. Знаехме, че на домакините ще отсъстват някои основни играчи, но въпреки това за нас беше важно да играем сериозно и най-вече да сме здрави след двубоя, да не се контузим, и да разпределим минутите между всички играчи, което смятам, че успяхме да направим“, заяви треньорът на Рилски спортист Людмил Хаджисотиров след победата във Варна със 108:59 над Черно море Тича.

Доволен съм от състезателите при този резултат. С уважение подходихме срещу противника, който игра добре срещу Берое и Спартак. Не са в добра ситуация с тези контузени играчи, но от друга страна ние работим върху нашата игра, да играем максимално правилно спрямо всяка ситуация. Сега имаме един ден почивка и ще се готвим за следващите мачове. Имаме в сряда двубой срещу Спартак и после в събота домакинство срещу Берое“, каза още наставникът на самоковци.

Рилски спортист мина като на парад през Варна (видео)

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани