12.4 C
София
петък, април 19, 2024
НачалоБългарияЛюдмил Хаджисотиров: Ако не се връщаме в защита, Ямбол ще ни създаде...

Людмил Хаджисотиров: Ако не се връщаме в защита, Ямбол ще ни създаде проблеми

Включването на Златин Георгиев от пейката беше изключително важно, заяви треньорът на Рилски спортист

Честно казано, нямахме достатъчно енергия и интензитет в началото, както и концентрация. Това го показват 7-те грешки, много лекомислено подхождахме към дадени ситуации, а това са плейофите и такива неща не може да има. Първото полувреме имахме 11 грешки, плюс това допуснахме да ни вземат 7 борби под нашия кош. Реално сме дали топката в ръцете на гостите 18 пъти. Оттам дойде разликата, мисля, че във втората част заиграхме с доста повече агресия и интензитет. По този начин се получи разликата, след това през третата четвърт също играхме по-добре и отворихме още по-голяма преднина. Доволен съм, че победихме в този първи мач, защото имаше и нервност, но смятам, че можем и трябва да играем доста по-добре. Не съм напълно доволен от играта“, заяви треньорът на Рилски спортист Людмил Хаджисотиров след успеха над Ямбол с 91:68 на старта на плейофите в НБЛ.

Брендън Браун не е абсолютно възстановен, което си личи, но с всеки ден става по-добре. Радвам се, че прояви характер и пожела да играе в този мач. След два дни ще бъде по-добра версия на себе си“, добави наставникът на самоковци.

Ако не се връщаме в защита, Ямбол ще ни създаде проблеми по време на втората среща. Нашата отбрана трябва да бъде много по-добра в Ямбол, защото знаем как този отбор играе в своята зала. Знаем помощта, която оказва публиката там. Трябва да сме на по-високо ниво в следващия двубой“, каза още Людмил Хаджисотиров.

Включването на Златин Георгиев от пейката беше изключително важно. До голяма степен неговото влизане повлия за обръщането на мача, вкара спокойствие, акъл и агресия, а освен това и реализира важни точки в нападение. Опази и Джеремая Пейдж, така че той като капитан и най-опитен играч имаше важна роля в тази среща. Надявам се хората да ни подкрепят в следващия ни домакински мач, но преди това ни предстои изключително важен двубой след два дни в Ямбол“, завърши Удо.

Рилски спортист си свърши работата у дома срещу Ямбол

ПрезGoogle
ИзточникMax Sport
Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани