19.8 C
София
четвъртък, март 28, 2024
НачалоБългарияЛюбо Минчев: Нямахме тези възможности да вкарваме лесни точки

Любо Минчев: Нямахме тези възможности да вкарваме лесни точки

Има нещо положително, че показахме друго лице през второто полувреме, коментира наставникът на Спартак

Проблемът ни беше в нападение, до полувремето домакините имаха 15 точки от наши грешки. Ние не вкарваме, правим грешки и те ги наказват от бърза атака. Нямахме тези възможности да вкарваме лесни точки. Най-много точки получихме от бърза атака, това беше до полувремето. Естествено, имахме доста грешки и в защита. Обикновено си критикувам играчите, но имахме малка ротация при високите, трудно бе, имаше объркване в нападение. Имаше играчи, които трябваше да играят на позиция 4. Контузията на Джасим Флойд дойде вчера и играхме с по-къси нападения„, коментира наставникът на Спартак Любо Минчев след загубата от ЦСКА с 87:101 в мач от НБЛ. 

Ние допуснахме ситуации, в които ни наказаха на бърза атака след наши пропуски и не успяхме да играем с добър процент, както и с лоши решения в нападение през последната четвърт. Седариан Рейс е важен за нас, натрупа фаулове, може би и това се отрази. Има нещо положително, че показахме друго лице през второто полувреме, независимо от голямата разлика и слабото представяне през първото, но за съжаление не ни стигна да се доближим още. Там стана петият фаул на Рейнс, който трябваше да излезе и тогава нещата станаха по-зле„, допълни треньорът на плевенчани, които са с баланс от 10-11 и са шести в класирането. 

„Ние сме в криза от дълго време. Левски показва различно лице, играе в някои мачове добре, в други – слабо. Това е проблем на Левски, ние си гледаме нашия отбор. Ще видим, ще си починем един ден и ще анализираме грешките тук, за да подобрим нещата. В цикъл през 3-4 дни мачове, няма много време за корекции„, каза още Любо Минчев. 

„Доволен съм, че нямаше проблеми Божидар Аврамов да изиграе тези минути. Той е име, така е, но не трябва в момента да поема толкова отговорност. Това трябва да стане постепенно. В неговата глава той иска да я поема вече, но още не е толкова готов като скорост. До плейофите надявам се да бъде по-добре. Купата на България е твърде скоро. Нямаме предпочитан съперник“, завърши той. 

ПрезGoogle
ИзточникMax Sport
Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани