Любо Минчев: В последната част Джоунс игра добре, а ние се представихме доста по-слабо

Няма какво да променяме за два дни и да изненадаме Черно море, най-много да изненадаме себе си, допълни наставникът на Спартак

277

„Къртис Джоунс вкара доста тежки стрелби, да кажем, че не сме го пазили. Това, което казах още след първия мач, че няма да ни бъде толкова лесно във втория и няма да имаме такава успеваемост при стрелбата, се потвърди в този. До полувремето нямахме нито една отбелязана тройка, играхме слабо в доста неща и след голямата почивка. В последната част Джоунс игра добре, а ние се представихме доста по-слабо„, коментира наставникът на Спартак Плевен Любо Минчев след загубата от Черно море Тича след 74:80 в мач от 1/4-финалите в НБЛ.

Не можем отдадем победата на Черно море на късмета. Ние също можем да кажем, че сме имали късмет в първата среща. Очаквах, че домакините няма да ни пазят отново зона толкова много, но имаха по-добра успеваемост при стрелбата, особено от един играч. Казах на моите играчи, че трябва да имат максимална концентрация, добави наставникът на плевенчани, които ще приемат Черно море Тича отново в петък (3 май).

„Предстои трети мач от серията, в който напрежението е срещу нас, но една страна позитивното е, че ще изиграем още една среща. Ние няма какво да променяме за два дни и да изненадаме Черно море. Най-много да изненадаме себе си, просто трябва да се представим по-добре в нападение и защита, защото имаше моменти, в които можехме да пречупим съперника на контраатаки, но не взехме добри решения“, завърши Любо Минчев.

ЧРЕЗGoogle
ИЗТОЧНИКMax Sport
Предишна статияГеорги Давидов: Момчетата хвърлиха много труд
Следваща статияОпределиха часовете на мачовете от плейофите на НБЛ в петък
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."