7.3 C
София
събота, април 27, 2024
НачалоБългарияЛюбо Минчев: Аз искам да виждам максимално старание

Любо Минчев: Аз искам да виждам максимално старание

До голяма степен момчетата направиха това, което исках, бе мнението на треньора на Спартак

В края на втората и в третата четвърт направихме една разлика, която ни даде възможност в последния период по-спокойно да играем. Смятам, че там се реши мача. Аз искам да виждам максимално старание, когато виждам това, дори и да загубим, нищо не мога да кажа. До голяма степен момчетата направиха това, което исках”, анализира представянето на своя Спартак в мача срещу Берое треньорът Любо Минчев. 

Противникът ни започна също доста добре в нападение, но в защита те не стояха добре. Особено бързите атаки, които ние вкарахме до полувремето и след това, ни дадоха една такава голяма преднина. 105 точки в нападение е добре като резултат, но и защитата на съперника не беше чак толкова добра и това също ни помогна, добави наставникът на плевенчани, които са пети в класирането на НБЛ с баланс от 12-11. 

Нека първо видим кой е здрав и кой не е, защото имаме здравословни проблеми. Хубавото е, че направихме две победи, най-вече като настроение, като желание, доста по-позитивна е атмосферата в момента, но не можем да разчитаме само на това на Купата. ЦСКА играе доста по-различно от Берое, с който играхме в този мач. Доста по-агресивни са в защита, така че, ще ни бъде доста по-трудно„, добави той. 

Семаджи Хейнс-Джоунс не взе участие в този двубой, защото дойде на тренировка и не можеше да си вдигне ръката. Направихме необходимите изследвания, дано в следващите дни да има подобрение. Трябва да видим дали Станимир Маринов не е повторил контузията. Това са доста неприятни за нас ситуации„, каза още Любо Минчев. 

„Трябва да похваля Николай Маринов, който издържа почти целия мач и добре води отбора„, завърши специалистът. 

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани