19.8 C
София
четвъртък, март 28, 2024
НачалоБългарияЛюбомир Киров: Не е лесно, но трябва да се учим

Любомир Киров: Не е лесно, но трябва да се учим

Мога да отлича това, че показахме характер, заяви помощник-треньорът на Рилски спортист

Започнахме добре мача и в защита, и в нападение. Спечелихме първата част с 18:10, което мислех, че ще ни даде самочувствие, но след това се получи някакъв много сериозен спад през втората част. Мога да отлича това, че показахме характер. Това беше най-важното, но далеч не бе най-добрият ни мач и не е нашият облик. За да бъде в ритъм, нашият тим трябва да играе мачове, а ние нямахме среща в последните девет дни. Бях сигурен, че това ще окаже влияние. Позволихме много лесни кошове на Академик, особено на бърза атака, където те реализираха 27 точки. Това е недопустимо“, заяви пред Max Sport помощник-треньорът на Рилски спортист Любомир Киров след успеха над Академик Пловдив с 89:84 на старта на 1/2-финалните плейофи в НБЛ.

Това са плейофите, няма как да сме спокойни. Да, радващо е, че спечелихме, но очаквам тежка серия и няма да е лесно. Очаквам да подобрим нашето представяне, особено в защита. Въобще не съм доволен от начина, по който играхме срещу Обрад Томич в дефанзивен план. Поради тази причина Трей Портър получи повече игрово време от Николас Карвачо. Мачът не беше добър за Нико, но аз съм сигурен, че това ще бъде единственият такъв за него в плейофите. Той е изключителен играч“, добави младият наставник.

Определено имах пеперуди в стомаха. Не е лесно, но трябва да се учим, няма как“, коментира Любомир Киров по повод дебюта си като треньор в НБЛ в отсъствието на Людмил Хаджисотиров.

Рилецо не остъпи нито за миг в треньорския дебют на Любо Киров

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани