10.2 C
София
четвъртък, април 25, 2024
НачалоНБАЛука Дончич: Не искам да се занимавам с играчи като Морис

Лука Дончич: Не искам да се занимавам с играчи като Морис

Ужасен фаул, добави словенецът

Баскетболистът на Далас в НБА Лука Дончич не бе особен доволен от ситуацията с Маркъс Морис от Клипърс в мач №6 от серията на Запад. Последният бе изгонен още в първата част на двубоя след нарушение срещу словенеца и удар в главата, който му отправи.

Ужасен фаул. В два поредни мача Морис прави нещо подобно. Наистина се надявам, че това не е направено умишлено. Но като гледам фаула от този двубой, знаете какво мисля. Не искам да се занимавам с такива играчи”, коментира станалото гардът на Далас.

Самият Маркъс Морис не спомена нищо провокативно по адрес на Дончич в официалното си изявление след мача, но не спази същата дистанция в социалните мрежи. Ето защо:

Лука Дончич приключи последния двубой на Маверикс в плейофите на НБА с 38 точки, 9 борби и 9 асистенции. Това обаче не се оказа достатъчно на тима му, който отпадна от елиминациите след 2-4 победи в серията с “ножиците”.

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани