13.8 C
София
четвъртък, март 28, 2024
НачалоБългарияЛокомотив София удържа Славия в ББЛ А група

Локомотив София удържа Славия в ББЛ А група

Шеста победа за "железничарите" през този сезон

Локомотив София записа шеста победа от началото на сезона в ББЛ А група. В среща от регион Запад, изиграна тази вечер в зала „Триадица“ в София, тимът надви друг столичен отбор – Славия, с 80:73.

След тази среща победителите имат в актива си и 10 загуби, докато опонентът им остава последен с едва 1 успех от 15 мача и е в серия от седем поредни загуби.

Двубоят започна с много висока резултатност, като двата тима постоянно си разменяха водачеството си. Нито един обаче не успя да дръпне с повече от 5-6 точки, а след 10 минути Локомотив водеше с 27:23. Тимът поддържаше аванса си и през втория период, като на няколко пъти преднината му ставаше двуцифрена, а на почивката бе напред с 53:42.

След паузата обаче Славия заигра доста по-добре и дори успя да стигне до пълен обрат, а преди последната част равенството бе възстановено – 62:62. Играта продължи кош за кош, но в самия край символичните домакини успяха да измъкнат успеха.

Иван Павлов бе най-резултатен за Локомотив с 25 точки, а дабъл-дабъл от 24 точки и 11 борби записа Радослав Колев.

За Славия Александър Ангелов реализира 23 точки. Виктор Митев записа 20, а Даниел Тодоров завърши с дабъл-дабъл от 17 точки и 9 борби.

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани