13.8 C
София
четвъртък, март 28, 2024
НачалоНБАЛейкърс с нова издънка в НБА (видео)

Лейкърс с нова издънка в НБА (видео)

Загуба №30 за "езерняците" в лигата

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Лос Анджелис Лейкърс допуснаха втора поредна и общо 30-та загуба в НБА през този сезон. „Езерняците“ отстъпиха на Портланд със 105:107 като гости, като не можеха да разчитат и на Ръсел Уестбрук, който има проблеми с кръста.

НАЙ-ДОБРИ: Леброн Джеймс се отчете с 30 точки, 7 борби и 7 асистенции за Лейкърс. Антъни Дейвис добави 17, 7 борби и 6 асистенции. Тейлън Хортън-Тъкър приключи с 14 точки и 7 асистенции.

Анфърни Саймънс бе най-резултатен за Портланд с 29 точки и 5 асистенции. Йосуф Нуркич финишира с 19 и 12 борби. С по 11 точки останаха Джъстис Уинслоу и Грег Браун, като първият грабна и 8 борби.

КЛЮЧЪТ: 8.41 мин. преди края Трейл Блейзърс излязоха напред с 89:82, но Лейкърс не се отказаха и чрез Леброн Джеймс обърнаха до 96:95. Домакините си върнаха водачеството чрез Анфърни Саймънс за 105:100, но Краля намали пасива на тима си до 3 точки 27 секунди преди края. Два успешни наказателни удара на Анфърни Саймънс сложиха точка на спора. 

КАКВО ПРЕДСТОИ: На 12 февруари Портланд ще бъде домакин на Ню Йорк, а Лейкърс ще гостуват Голдън Стейт.

СТАТИСТИКА ОТ ПОРТЛАНД – ЛЕЙКЪРС

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

1 коментар

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани