12.7 C
София
петък, март 29, 2024
НачалоНБАЛейкърс обърнаха Индиана за една част (видео)

Лейкърс обърнаха Индиана за една част (видео)

Кайл Кузма се развихри в края

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Лос Анджелис Лейкърс се завърнаха след паузата за Мача на звездите в НБА с четвъртата си победа в последните 11 мача. „Езерняците“ надделяха над Индиана със 105:100 у дома, като записаха успех №25 в лигата през сезона.

НАЙ-ДОБРИ: Кайл Кузма се разписа с 24 точки за Лейкърс, като 15 от тях бяха вкарани през последната четвърт. Леброн Джеймс оформи дабъл-дабъл – 18 и 10 асистенции. Монтрезъл Херъл се отчете със 17 точки и 6 борби.

Малкълм Брогдън бе най-резултатен за Индиана с 29 точки, 7 борби и 6 асистенции. Домантас Сабонис остана с 20, 14 борби и 8 асистенции.

СТАТИСТИКАТА НЕ ЛЪЖЕ: Шампионите изоставаха с 12 точки в началото на четвъртия период, но Кайл Кузма даде тон за обрата им, за да остави Пейсърс без триумф в „Стейпълс сентър“ от ноември 2015 г. Крилото бе 5/8 при стрелбата си, включително 2 тройки, допълнени от 4 борби в последната четвърт.

СТАТИСТИКА ОТ ЛЕЙКЪРС – ИНДИАНА

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани