11.8 C
София
петък, април 19, 2024
НачалоБългарияЛевски Лукойл си отмъсти на МЗТ в Скопие

Левски Лукойл си отмъсти на МЗТ в Скопие

Трети успех за носителя на Суперкупата и Купата на България в контролите

Левски Лукойл спечели за трети път в контролите от предсезонната си подготовка. В зала “Яне Сандански” в Скопие момчетата на Тити Папазов надвиха МЗТ с 90:88 във втората си проверка за последните 24 часа. Така столичани си върнаха на македонците за вчерашното поражение със 74:94.

Йордан Минчев бе най-резултатен за Левски Лукойл днес, като се разписа с 24 точки, 8 борби и 6 асистенции. Данило Тасич добави 21 и 5 асистенции. Венцислав Петков приключи с 20 точки и 5 асистенции. Герасим Николов се включи от пейката със 17.

Андрия Божич се отчете с 20 точки и 7 борби за МЗТ Скопие. Тодрик Гочър остана с 12 и 5 борби.

Носителят на Суперкупата и Купата на България започна по-съсредоточено срещата, като поведе с 26:23 в края на първата част. До почивката Левски Лукойл не изпусна лидерството и фиксира 50:44 в своя полза.

След паузата МЗТ се вдигна на щурм и дори обърна при 79:78, но гостите показаха характер и отново излязоха напред, удържайки за крайното 90:88.

Участие в двубоя за Левски Лукойл не взеха капитанът Асен Великов и Христо Захариев.

СТАТИСТИКА ОТ МЗТ – ЛЕВСКИ ЛУКОЙЛ

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани