4.2 C
София
петък, април 26, 2024
НачалоБългарияЛевски Лукойл отмъкна успех от Плевен

Левски Лукойл отмъкна успех от Плевен

Столичани и домакините от Спартак изнесоха оспорван двубой за радост на публиката, която се завърна в зала “Балканстрой"

Спартак Плевен и Левски Лукойл изнесоха здрава и оспорвана контрола, която остави добри впечатления сред зрителите в зала “Балканстрой”. В крайна сметка столичани отмъкнаха успеха с 85:82.

В игра за тима на Тити Папазов се завърнаха Христо Захариев и Данило Тасич. Единствено капитанът Асен Великов не записа минути.

На паркета след около 20 дни пауза заради травма се появи крилото на Спартак Димитър Маринчешки. Проверката пропусна Венелин Христов заради болки в коляното.

През първата част гостите владееха инициативата през повечето време и поведоха с 15:11. През втория период Спартак обърна до 21:17, но Левски Лукойл светкавично си върна лидерството за 39.37.

След паузата ситуацията от предходната четвърт се повтори, но този път Спартак излезе напред с 62:61. През последните 10 минути надлъгването продължи, като не липсваха и напрегнати моменти. В крайна сметка столичани измъкнаха победата с 85:82.

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани